keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Myrskyä uhmaten

Lordi on saanut nauttia vapaudestaan täysin siemauksin ja tällä hetkellä arkeani tähdittää enemmän Lyyli. Oikeastaan Lyylin kanssa tulee vietettyä niin paljon aikaa, että tuskin pistätte pahaksenne, vaikka sekin vilahtaa välillä blogissa. Pääpaino tulee nyt ja aina olemaan hevosissa, mutta koska kuvia tulee niin paljon myös koirakaverista, on se mielestäni ansainnut paikkansa blogissa - siksi se sai myös oman esittelysivun!

Lyyli on ollut jo reilu vuoden ajan uskollinen lenkkikaverini. Se jaksaa juosta vaikka kuinka pitkästi, ei ikinä valita ja juoksee aina sopivaa tahtia - mitä parhain motivaattori siis. Huolehtien koiran nesteytyksestä olen käynyt juoksemassa Lyylin kanssa jopa 25 kilometrin pituisia lenkkejä. Ihan kuin tänä kesänä ei olisi jo muutenkin tarpeeksi tekemistä, menin ja asetin itselleni tavoitteeksi juosta syksyllä Finlandia Marathonin - kokonaiset 42 kilometriä siis. Saan ihan vaan jonkun verran tallustaa vielä, että kunto sinne riittää, mutta eiköhän me Lyylin kanssa tulla viettämään monet hauskat hetket tien päällä. Onhan tässä kokonaiset kolme kuukautta vielä aikaa harjoitella!

Juoksun lisäksi Lyyli on ihan uskomaton tapaus kameran edessä: se osaa aina poseerata juuri tilanteeseen sopien. En ole ennen pitänyt yhtään huonossa säässä kuvaamisesta ja lähdin kamalalla tuulella myrskyisän näköisen taivaan alla kerrankin kokeilemaan, mitä saisin aikaiseksi. Lyyli se istui tukevasti ruohikkoon ja pisti kuononsa tuulta kohti - minun ei tarvinnut muuta kuin kuvata. Loppujen lopuksi vähän erikoisemmassa säässä kuvaaminen osoittautui hyvinkin mielenkiintoiseksi puuhaksi! Alla näettekin kyseisen päivän tuloksia.

Nokka kohti tuulta!

Väittääkö tuo koira jopa pitävänsä tuosta tuulesta?


Kukas siellä oli piilossa?

Oli synkkä ja myrskyinen ilta...

Ei sentäs, kovin synkkiä ajatuksia ei tämän päässä ainakaan liikkunut!

Lyyli suorastaan nauroi kameralle!

Jotta ei menisi aivan synkistelyksi, laitetaan vähän aurinkoisempiakin kuvia! Kelpaisiko tälläinen vedenkantoapulainen?6 kommenttia:

 1. Vau kuinka hienoja kuvia! Kyllä tuollainen vedenkantoapulainen kelpaisi :D. Lyylihän on kui syntynyt malliksi :)

  ( tästä voitkin päätellä, että tätä lukijaa ei ainakaan koirulainen heppablogissa häiritse :))

  VastaaPoista
 2. Onpa upeita kuvia! Ja Lyyli on kyllä myös upea kuvattava :)

  VastaaPoista
 3. Ihania postauksia sulla! Oon uus lukia ni onko sulla muita esittelysivuja esim hevosista tai ittestäs?

  VastaaPoista