lauantai 23. heinäkuuta 2016

Ilta-auringossa

Eräänä iltana oli todella kaunis auringonlasku ja satuin olemaan niin vikkelä kintuistani, että ehdin napata kameran matkaan ja saada näystä muutaman otoksenkin talteen. Kuvattavana ei (vielä) ole yhtäkään hevosta tällä tontilla, joten malliksi kelpasi ihan hyvin Lyyli, joka säntäilikin innoissaan joka suuntaan keppi suussaan.

Pelkkiä auringonlaskuja ei ole täällä vain ihailtu, vaan olen saanut jotain aikaankin. Viime päivityksen jälkeen on tapahtunut jo paljon: sain karsinoiden loputkin seinät paikalleen ja toinen karsina on myös levytetty. Taisin päästää myös hieman luovuuteni valloilleen, kuten ehkä tulette alemmaksi selatessanne toteamaan. Vielä riittää tekemistä, talliin vievät ovet pitäisi tehdä uusiksi ja toisten vanhojen pariovien paikalle rakentaa seinä kaiken muun pikkuhomman lisäksi. Muuten alkaa olla paikat siinä mallissa, että voisi hevosen taluttaa sisään vaikka huomenna!

Olen ollut tulevasta niin innoissani, että myhäilen itsekseni päivät pitkät ja istuskelen pitkiä aikoja valmistuvassa tallissa omissa unelmissani. Noh, kohta sitä tulee syksy ja sateet, jolloin saa taas kirota sitä, miksi pitää sataa vettä kolmatta viikkoa putkeen samalla kun rämpii kuravellissä hoitamassa hevosia. On se jännä juttu, mikä mokomissa nelijalkaisissa voi loppujen lopuksi saada ihmisestä niin onnellisen. Vai oletteko samaa mieltä?


Lordin tulevasta lankkutarhastakin oli ihan kivannäköiset maisemat!

Veikkaan, että haluatte kuitenkin nähdä kuvia myös valmistuvasta tallista, joten ehkä nyt sitten yhden raaskin laittaa! Vaikka eihän sitä keskeneräistä työtä saisi kenellekään esitellä...


...saatoin nimittäin ehkä vähän vetää överiksi noiden karsinan yläpuolella olevien listojen kanssa. Erehtyisiköhän sitä vielä joku päivä maalikauppaan ja maalaisi karsinan ovet kaiken kukkuraksi vielä pinkiksi...? 

9 kommenttia:

 1. Aijai mäkin haluan oman tallin (tai ainakin rakentaa sellasen! Kaikki nikkarointi on ihan parasta :D). En mää välttämättä niitä heppoja haluaisi siihen pihaan ottaa kun muualla paremmat treeniolosuteet, mutta ois muute mahtavaa jos ois koko ajan joku paikka jota vois laittaa ite :DD Ehkä lähen sittenki raksalle eläinlääkiksen sijaan nii voin sit rakentaa ees muille talleja xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Mulla oottaa talo vielä nikkaroimista, saa nähä kuinka kauan sen kanssa ahertaessa menee... :D

   Poista
 2. Tallista näyttää tulevan tosi hieno. :) Tuleeko Lordille kaveri tuonne?

  VastaaPoista
 3. Luin sen sun kuolainpostauksen (sen siis missä lahja otti itse kuolaimet suuhun) niin ajattelin kysyä että kuinka pitkään sä opetit Lahjaa että alkoi ottamaan itse kuolaimet? Ja harjoittelitteko joka päivä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meniköhän siinä kymmenen minuuttia ehkä, toki rutiinin myötä alkoi sujua vielä paremmin. En harjoitellut joka päivä :)

   Poista