maanantai 1. elokuuta 2016

Kesäterveiset preerialta

Kävin tänään vilkaisemassa, mitä pienelle miehenalulle kuuluu laitumella. Se autuaan tietämättömänä tulevasta näytti nauttivan olostaan entiseen malliin. Viime käynnistä olikin kulunut taas aikaa, joten jouhien kanssa selvittäessä meni hetki jos toinenkin. Taas oli jouhivarustus saanut vähän kyytiä ja koko poni oli ihan pihkassa. Otsatukka on sentäs pysynyt paikoillaan koko komeudessaan!

Laitumella pyörivät kärpäset kiusasivat sen verran paljon, että jätin taas suosiolla kavioiden vuolun väliin. Kohtahan hevoset tulee kotiin, niin sitten minulla on aikaa nyhrätä viileässä tallissa vaikka koko päivä kavioiden parissa. Kavioita putsatessa näytti kuitenkin, että ne ovat pysyneet aika hyvin kuosissaan, vaikka vähään aikaan eivät olekaan raspia nähneet.

Saa nähdä mikä päivä lähdetään talsimaan, suunnittelin nimittäin vakavasti käveleväni Lordin kanssa kotiin. Matkaakaan ei tule kuin parikymmentä kilometriä, joten kun nakitan meille huoltojoukon, joka tuo välillä meille evästä ja vettä, ei matka varmasti tunnu missään. Ehkä saatan myös ylipuhua jonkun hyväuskoisen kaverin talsimaan kanssani, saapahan samalla juttuseuraa. Pitäähän jonkun myös kuvata matkan varrella, ilman kameraa kun minä en lähde yhtään mihinkään!Tämä röllipeikko taitaa kohta tarvita letin otsapehkoonsa, jos haluaa nähdä sieltä alta jotain!

2 kommenttia:

  1. Tuleeko sulle suokki :D anna nyt edes pieni vihje!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tule suokkia, näettepähän sitten mikä tulee ;)

      Poista