torstai 10. marraskuuta 2016

Inkkarina jälleen

Yksi syysaamu pyöritellessäni sulkia kädessäni päätin, että tänään lähdetään metsään kuvaamaan lisää inkkarityyliin. Ja sittenhän sitä lähdettiin, aikani kaivelin kaapeista itselleni jotain tyyliin sopivaa päälleni, ennenkuin sopivat vaatekappaleet löytyivät. Hevoset katsoivat kieltämättä vähän hölmistyneenä uutta tyyliäni, mutta suostuivat kiltisti hullutuksiini. Jokainen nelijalkainen pääsi kuvattavaksi - kissaa lukuunottamatta - joten aika pitkän aikaa tuli aikaa metsän keskellä vietettyä. Jälleen kerran sain todeta, että erikoisemmat kuvaussessiot ovat todella hauskoja toteuttaa ja ehdottomasti aion toteuttaa niitä jatkossakin. Plussaa on sekin, ettei tarvitse enää tuskailla sen koiransyömän kameranraadon kanssa ja kuvaaminen sata kertaa mukavampaa.

Nyt kun maassa on jo lunta, voidaan vielä ainakin kuvien kautta todeta, että ehkä se vihreys sieltä vielä palaa! Toki minulla on myös talven varalle pyörinyt ideoita päässä erilaisista kuvauksista, mutta saa nähdä, miten ehdin niitä tänä talvena toteuttaa. Yritys on ainakin kova!

Mitä te pidätte tälläisistä vähän erikoisemmista kuvista? Olisiko teillä jakaa jotain kuvausideoita, mitä ehkä jatkossa haluaisitte nähdä blogissa?

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

Ja tietenkin se perinteinen: Mikä kuvista oli suosikkisi?

10 kommenttia:

 1. Apua ku ihania kuvia joka ikinen, vau!

  VastaaPoista
 2. Heeeetkinen! Kaksi valkoista, mitämitä?

  VastaaPoista
 3. Minäkin kiinnitin huomiota kahteen valkoiseen :o <3
  Ihania kuvia kylläkin, oma suosikkini on ehdottomasti 10, kolmonen tulee hyvänä kakkosena.

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! Ehdoton suosikki 9 & 8 :3

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia! Tylkäänb näistä tälläisistä "teemakuvista"!Lempparia en osannu valita, mutta 4,6,8 ja 9 miellyttivät eniten!

  VastaaPoista