torstai 22. joulukuuta 2016

Hevosvoimat jyllää


Tällä kertaa jylläsi enemmänkin kuin yksi hevosvoima, kun 172 hevosvoimaa päästettiin irralleen radalla. Vaikka nyt kyseessä ei ole niitä kauroja syövät hevosvoimat, olen niin innoissani asiasta, että autohullutteluni antsaitkoon yhden postauksen. Olen jo ties kuinka kauan haaveillut siitä, että pääsen auton kanssa turvalliseen paikkaan harjoittelemaan ja nyt se toteutui - ilo oli otettava irti. Vähän ehkä koomistakin, että päiväksi sattui koko vuoden pimein vuorokausi, mutta onneksi seurana oli hyvä kamera, joka ei pienestä harmaudesta säikähtänyt.

Etuvetoinen ja automaattivaihteinen ei ehkä ihan ole tähän hommaan luotu, mutta liukkaalla radalla käsijarrua nykäisemällä sai auton hyvin lähtemään lapasesta - allekirjoittaneella oli siis superhauskaa! Olen jo pienestä pitäen ollut kunnon rämäpää, joten auton saatuani ei tämä rälläyshullutus tullut varmaan kenellekään yllätyksenä. Isossa tilassa ilman pelkoa muusta liikenteestä uskalsi testailla vähän enemmänkin, mihin kaikkeen tämä auto taipuu!


Onko täällä muita rämäpäitä, joihin on iskenyt pieni autohulluus?

2 kommenttia:

  1. Tänne meidän kyläseen tekevät aina jääradan (noin km mittanen leveä aurattu jäärata) jossa saa käydä leikkimässä. Ennen korttia, ostettiin kavereiden kanssa yhteinen jäärata-auto (vanha vanha takavetomersu), joka tuskin ois tieliikennekäyttöön enää sopinut, mutta hitokseen hauskaa sen kanssa oli. Niin pitkään kun se meni lopulleen rikki ja hinattiin romuttamolle.

    Nykyisellä autolla uskaltaa käydä vaan sillon, kun siellä ei ole muita ja ympärillä olevat hanget on pehmeähköt :D

    VastaaPoista
  2. Juu täältä löytyy kans yks autohullu! e34 takaveto bmw se olla pitää, ja tottakai manuaalina. kyllä luisussa menee ;-)!

    VastaaPoista