tiistai 17. tammikuuta 2017

Voihan kasvava maha!

Joka kerta kun saapuu kotiin, tuntuu Liisan maha kaksinkertaistuneen muutamassa päivässä! Vaikka pyöristyvä vatsa sai taas ihmettelyjä osakseen, ei se tunnu vieläkään haittaavan Liisan menoa pätkääkään - ainoastaan satulavyön kanssa alkaa olla tiukkaa jo. Luulen, että tämä kuukausi mennään vielä ihan normaalisti, mutta sitten saa alkaa jättää jo satulan nurkkaan, kun vyön kanssa vääntäessä alkaa mennä ikuisuus. Ehkä sitten Liisankin liikunta alkaa muuttua vähäksi aikaa enemmän aivojumpan puolelle, sillä olen harmittavan vähän sen kanssa vielä harjoitellut maastakäsin.

Viime viikonloppuna satula sai vielä asettua tuttuun selkään, kun käytiin Liisan kanssa sekä lauantaina, että sunnuntaina heittämässä pieni lenkki. Tutulla pellolla meneminen alkaa sujua jo ihan mainiosti ja joka kerta Liisa tuntuu menevän paremmin. Käynnissä ja ravissa alkaa tulla pätkittäin ihan kivoja rentoja pätkiä, vaikka suurin osa ajasta vielä menee vähän höpsöilyksi. Laukkaa ei olla ihan kamalasti otettu, yleensä yksi nosto kumpaankin suuntaan per kerta, jolloin tärkeintä on vain se, että laukka pyörii eteenpäin.
Myös Lyyli (tai oikeastaan molemmat koirat) saivat reilusti liikuntaa tänä viikonloppuna, sillä normilenkkien lisäksi kävin niiden kanssa lauantaina tutustumassa ympäristöön kahdeksan kilometrin juoksulenkin merkeissä ja sunnuntaina käytiin vielä jäällä viettämässä aikaa. Samalla tuli ulkoilutettua myös kameraa, joten Lyyli pääsi lempihommansa, eli poseeraamisen, pariin!

9 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja todella ihania kuvia! Varsinkin tuo toisiksi viimeinen kuva Lyylistä on upea! :) Näitä Liisan tiineyspäivittelyjä on oikein kiva lukea ja muistella samalla viime vuotta, jolloin odottelin innolla ensimmäisen oman kasvattini syntymää :D Nyt pieni orivarsamme on jo iso poika ja tulevaisuudessa siitä kasvaa toivottavasti yhtä upea kuin Lordista... :)

  Karvakorvakamut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ensimmäisen kasvatin syntymä on jännittävää aikaa :)

   Poista
 2. Hirmu kiva kuva tuo eka kuva Lyylistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! On varmaan ensimmäinen seisomakuva sivustapäin, jonka olen täällä siitä julkaissut... :D

   Poista
 3. Aivan ihania kuvia lyylistä!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania kuvia lyylistä!

  VastaaPoista
 5. Upeita kuvia Lyylistä, se on kyllä kaunis koira!

  VastaaPoista