sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Liisan tiineys 7kk

Liisalla tuli tiineyttä täyteen seitsemän kuukautta jo muutama päivä sitten. Vielä neljä kuukautta olisi odotettavaa!

Varsa ei ole ollut mikään kovin liikkuvainen kaveri ja saa todella kuluttaa aikaansa, jos haluaa tuntea potkuja. Muutaman potkun se välillä potkaisee niin, että tuntuu käteen aivan selvästi, mutta mitään kauheita rummutussooloja se ei ole tähän mennessä pitänyt (tai en ole ainakaan bongannut). Liisaa ei varsamaha tunnu haittaavan edelleenkään ja se vetää tarhassaan välillä jos jonkinmoista rallia. Liikuttaessakin tuntuu, että päivä päivältä sillä on vain enemmän kengurubensaa suonissaan...

On jotenkin kovin hassua kuvitella, että varsomiseen alkaa olla jo niin lyhyt aika. Kohta on aika jo nostaa vähän Liisan valkuaisen määrää ruokinnassa ja kaivella valvontakameroita valmiiksi esille. Lordin syntymää seurasi noin 300 ihmistä suorana ja ajattelin jälleen toteuttaa valvomisen niin, että myös te lukijat pääsette seuraamaan suoraa lähetystä karsinasta.

Kuinka moni teistä on innostunut siitä ajatuksesta, että pääsisitte seuraamaan livelähetyksenä kuvaa Liisasta, kun varsominen alkaa olla lähellä?

Tiineys 7kk


Kohta ei voi mahasta enää erehtyä, kyllä siellä varsa on!


4 kommenttia:

 1. Itse bongasin tänään tammani maha-asukin kunnon potkuhetken joka näkyi ihan kunnolla ulospäin, tähän mennessä potkut tuntuneet vasta tunnustellessa mahaa :) Mahakin kasvaa täällä kovaa vauhtia, ei sitä malttaisi odottaa pienen karvajalan syntymää ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole vielä potkuja ulos asti selvästi nähnyt, mutta Lordi loppuajasta jytisytti ihan kauheita potkusooloja! Tämä kaverivaikuttaa puolet hiljaisemmalta, mutta jospa se loppuajasta innostuisi vähän enemmän itsestään ilmoittamaan :)

   Poista
 2. Olis ihan mahtavaa saada taas livelähetystä varsomisesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, tällä kertaa ajattelin aloittaa lähetykset hyvissä ajoin lopputiineydestä :) Liisa kun varsoo ensimmäistä kertaa, niin päästään yhdessä kaikki jännittämään, minkälaisilla etukäteismerkeillä se varsansa pyöräyttää!

   Poista