torstai 2. helmikuuta 2017

Lukio kohta taputeltu

Tällä viikolla tapahtui jotain enemmän tai vähemmän historiallista, sillä oli koko lukioajan viimeinen oppitunti (ellen sitten tyri ylioppilaskirjoituksia ja istu lukion penkillä vielä kymmenenkin vuoden kuluttua..). Ihan kivaa lukiossa on ollut, mutta kyllä se semmoista puurtamista on ollut, että hermoja on välillä koetellut. Vielä kun jaksaisi niin kovasti panostaa kirjoituksiin, mutta minulta varmaan ihan turha toive. Oon mä hei yrittänyt, viikonloppunakin luin "peräti" 50 sivua biologiaa! Ja se on sentäs mielestäni ehkä koko lukion mielenkiintoisin aine.

Onneksi kohta pitkän välimatkan ramppaaminen helpottaa, sillä lukuloman alkaessa ei tarvitse enää joka ikinen viikonloppu raahautua 300 kilometriä edestakaisin. Silloin hevosten kanssakin pääsee viettämään enemmän aikaa, eikä vain viikonloppuisin. Edestakaisin ravaaminen alkaa jo vähän tympiä, sillä tuntuu ettei kotona ehdi käydä kuin kääntymässä. Pari viikkoa vielä, niin sitten helpottaa!

Liisalla ehti tulla jo tasan 200 vuorokautta tiineyttä täyteen, joten enää reilu sata päivää odoteltavaa, niin aletaan elää jo jänniä tiineyden viimeisiä viikkoja. Tamman kanssa ollaan otettu nyt jo vähän rauhallisemmin ja hömpsötelty vain. Suunnitelmissa olisi lukuloman alkaessa alkaa käymään Liisan kanssa enemmän maastakäsinjuttuja läpi ja liikuttaa selästä käsin vain sillointällöin. Naksuttimeen olen tamman jo tutustuttanut, mutta jos seuraavaksi lähdettäisiin opettelamaan vähän, mitä kaikkea naksuttimen avulla voi opetella!

Sunnuntain peltohömpsöttelyjä


Vähän satoi lunta!

4 kommenttia:

 1. Ootko miettinyt jos joskus opettaisit hevosesi istumaan suoraan ilman makuullemenoa? Niinkuin näin:
  https://www.facebook.com/theNightingalesfarm/videos/1227332013980984/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa Lordi on kerran tuon tehnyt, että istahtaa suoraan ilman makuullemenoa, mutta en ole opettanut sitä sille merkistä :)

   Poista
 2. Tiiätkö mihin meinaat mennä sitten lukion jälkeen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, haen ainakin Polamkiin, johon on ihan erillinen haku. Sen lisäksi aion hakea kätilö- ja sosionomilinjalle lastentarhaopettajan pätevyys haaveena, mutta en vielä tiedä miten päin nuo tutkinnot asettaisin hakutoiveisiin :)

   Poista