tiistai 7. helmikuuta 2017

Talvisia tunnelmia

Jo tutuksi tullut intiaaniteema saa jatkoa, sillä tällä kertaa käytiin Lordin kanssa kuvaamassa - luultavasti lähiaikoina on luvassa samaa sarjaa myös Liisan ja Lyylin kera. Kuvausten toteuttaminen on vaan niin kivaa, vaikka ohuella pitkähihaisella pakkasessa hyppelehtimisen jälkeen saikin hetken sulatella itseään syväjäästä. 

Kuvausten lisäksi Lordi pääsi yksi päivä ajolenkille, sillä se tuntui suorastaan pursuavan ylimääräistä energiaa. Samalla huomasin, että sen toinen irtoamassa ollut maitohammas edestä on vihdoin lähtenyt. Kauan se mukana roikkuikin!

Lordin lisäksi myös Liisalla on ollut joku ihme energiapaukku ja näemmä myös kengurubensaa... Yksi päivä onnistuin aika taitavasti maastoutumaan tamman selästä, kun tarkoituksenani oli vain "vähän kävellä", mutta Liisa oli tästä tällä kertaa eri mieltä ja veti pienet näytökset, laukkahyppelyt kera mukavan pukkisarjan. Olin ilman satulaa, pelkällä riimulla ja kauheiden vilttikasojen kera selässä, joten varmasti oli näkemisen arvoista, kun viltit sai vähän kyytiä... Siinä sitten roikuin lopulta hevosen kaulalla nenä nenää vasten ja Liisa katseli ihan hölmistyneenä, että mitäs sinä siinä roikut. Ei oikein enää onnistunut punnertaa takaisin selkään, joten oli myönnettävä tappionsa ja möngerrettävä uudestaan selkään jalkautumisen kautta. 

Liisan kuulumisia saatte kuulla muutaman päivän sisään lisää, mutta nyt on vuoro kuvauspäivän inkkarikuville!

Mikä kuva on lempparisi?

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

20 kommenttia:

 1. 1. 3. 4. 5. 6. 7. 9. Ovat mun ehdottomia suosikkeja. Mä oon niin kade sulöe, kun sä omistat tuolaiset, ihanat vaatteet. Multa löytyy liivi ja värikäs paita. ja yksi vähän inkarityyinen hame. :)

  VastaaPoista
 2. 3 & 4 ovat mainioita! Hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtavia kaikki kuvat! Innolla aina odotan uutta postausta:)

  VastaaPoista
 4. Vau mitä kuvia!!

  Ihan mielenkiinnosta kysyn, että oletko koskaan ampunut jousella Lordin seurassa? Reagoiko se siihen jotenkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen ja ei välitä, mutta toi mun jousi ei oo mikään oikea, enkä ole koskaan kunnolla opetellut ampumaan jousella joten ei tuo nuoli kovin pitkälle yleensä kanna :D

   Poista
 5. nro 5 on mun lemppari!
  Otatko nämä kuvat siis ajastimella ja jalustalla itseksesi vai onko sulla joku kameran takana? Jos ajastimen kanssa toteutat nää niin tuplavau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvissa on kyllä useimmissa jalusta ja asettelu on yleensä tehty etukäteen, mutta kyllä mulla on silti aina joku kameran takana joka sitä nappulaa painaa oikealla hetkellä :)

   Poista
 6. Mä tykkäsin kovasti 4 ja 5. Tuo muokkaus olisi sopinut muihinkin kuviin loistavasti! 😊 Olisi kyllä mahtavaa toteuttaa sun kanssa joku kuvausidea, mutta välimatkaa tahtoo tulla vain aika paljon

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, että matka on pitkä. Sun pitää joskus katsoa, jos käyt jossain täällä päin, niin voisit tulla kuvaamaan samalla! :)

   Poista
 7. Kuvat ovat hienoja, mutta jotenkin tunnelma jää hassuksi, koska intiaanit eivät varsinaisesti kuulu talveen ja suomen kuusimetsään.. :D Kokeile vaihtelun vuoksi vaikka keiju tms teemaa! Voisi toimia paremmin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mulla on jonkun verran myös muunlaisia kuvausideoita, niissä en vaan ole vielä päässyt toteutukseen asti :)

   Poista