lauantai 27. toukokuuta 2017

Liisan varsavahti 319vrk

Ajattelin alkaa pikkuhiljaa päivittämään joka ilta myös tänne blogin puolelle infoa, kun lähetys youtubessa on päällä. Huomenna tiineysvuorokausia on se 320, joka tarkoittaa, että vuorokausissa ollaan jo lupaavan pitkällä - normaali varsominen tapahtuu yleensä 320-365 vuorokauden välillä. Esimerkiksi entinen hevoseni Lilla varsoi vuonna 2013 vuorokausilla 328 ja seuraavana vuonna Lordin vuorokausilla 337.

Lähetyksessä on ollut toisinaan pientä häikkää (kuva pätkii, lähetys menee offline-tilaan), joten jos ongelmia ilmenee, ne tuskin johtuvat sinun nettiyhteydestäsi, vaan täällä päässä olevan reitittimen kiukkuilusta. Nyt taas näyttää melko lupaavalta, mutta olen joutunut hilaamaan kuvan laatua yhä vain alemmas ja alemmas, jotta lähetys toimisi edes jotenkuten sujuvasti. Toivotaan, että ainakin varsomisen aikaan videokuva pyörisi ongelmitta!

EDIT klo 22.20// Pääsimpä sanomaan, että lähetykset ovat jälleen alkaneet toimia, niin eikö kuva alkanut pätkiä heti tekstin julkaisun jälkeen! Kävin pariin kertaan muuttamassa asetuksia ja katsomassa mikä mättää, mutta koska mitään selkeää syytä ei löytynyt, kuva pätkii ja lähetys tökkii. Koittakaa kestää!

Liisan varsavahti 319vrk, 27.05.2017:

2 kommenttia:

  1. Mitä itse veikkaat milloin Liisa varsoo? :) meinaatko sen kanssa seurata taas maidon pH arvoa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veikkaan, että ehkä pari viikkoa menee. Minulla ei ole pH-testejä tällä kertaa, joten sen testaaminen jää välistä :)

      Poista