lauantai 13. toukokuuta 2017

Liisan varsavahti

Suunnittelin aloittavani suorat lähetykset Liisan karsinasta 310 vuorokauden tienoilla, mutta koska olen jo jonkun aikaa laittanut itselleni öiksi yksityiset lähetykset pyörimään, ajattelin, että väliäkö sillä, vaikka ne olisivat jo nyt julkisia. Siksi tänä iltana laitoin ensimmäisen kerran lähetyksen julkiseksi, vaikka varsominen ei ihan lähellä vielä olekaan. Tässä vaiheessa en vielä päivittele tietoa tänne blogin puolelle lähetyksen aloittamisesta (paitsi nyt tämän ensimmäisen kerran), eikä välttämättä ihan joka yö lähetyksiä tule. Lähempänä varsomista päivitän joka päivä tänne blogiin infoa, kun aloitan lähetyksen, mutta nyt tässä vaiheessa erillistä tietoa niistä tuskin sen kummemmin tulee.

Te lukijat löydätte suorat lähetykset youtubekanavaltani, joten jos haluatte seurata Liisan öisiä puuhailuja jo tässä vaiheessa, kannattaa kanavaani pitää iltaisin silmällä. Hauskoja katseluhetkiä!

Liisan tämänöisen lähetyksen näette suoraan tästä:

5 kommenttia:

 1. Kuinka kauan saa ratsastaa ennen synnytystä ja milloin saa taas aloittaa ratsastuksen?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen vähän aikaa sitten kirjoittanut aiheesta postauksen. Mitään tarkkoja aikoja ei voi sanoa, koska kaikki on ihan tammakohtaista. Itse olen jättänyt esteet neljän kuukauden jälkeen, mutta muuten jatkanut melko pitkään. Liisalla olen ottanut lopputiineyden aika rauhallisesti, koska sitä ei ole kauheasti liikutettu ennen tiineyttä. Varsomisen jälkeen olen aloittanut varovaisesti liikutuksen aika pian. Aluksi tietenkin ihan lyhyitä käyntilenkkejä, mutta tammalle liikunta tekee hyvää ja varsa saa samalla totutella uuteen maailmaan.

   Poista
  2. Kiitos! En huomannutkaan sitä blogitekstiä mutta kiitos kun jaksoit vastata:)

   Poista
 2. Siis iik! En malta odottaa Liisan varsomista! Itse arvaan että varsasta tulee tamma. (Heh, ei tarvitse vielä edes arvuutella.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin jännittää täälläkin! Onneksi kuukauden sisällä varmasti ollaan vähintään lähellä jos ei ole varsa jo syntynyt :)

   Poista