tiistai 13. kesäkuuta 2017

Levottomat jalat

Edelleen umpiväsynyt täällä hei! Ei ole tuo ympärivuorokautinen valvominen oikein mun juttu. Nyt kun varsa on turvallisesti maailmassa ja jo kaksi päivää on ikääkin, niin ehkä allekirjoittanut uskaltaa repäistä ja nukkua univelat pois. Veikkaan, ettei ihan normaalit kahdeksan tunnin yöunet riitä siihen hommaan.

Tänään satoi kaatamalla melkein koko päivän, mutta ahkeroin silti ulkona yhdessä Sonjan kanssa yhden laidunlohkon täysin valmiiksi. Liisa ja vauvahevonen olivat sisällä koko päivän, mutta onneksi illalla aurinko vähän pilkahteli pilvien välistä, joten hepat pääsivät vähäksi aikaa pihalle. Tarha oli koko päivän sateen jälkeen yhtä vesilammikkoa, joten raahattiin parivaljakko laidunlohkolle. Liisa oli aivan onnessaan päästessään syömään hetkeksi, vaikka toki se sai päivällä myös karsinaan tuoretta ruohoa. Eihän se nyt ole ollenkaan sama asia!

Pikkujätkä on alkanut varovasti kokeilemaan jalkojaan. Liisa on niin huolehtivainen, että se vielä juoksee varsansa perässä hätääntyneenä, joten vauvelin riekkuminen aiheutti muutaman huolirypyn tamman otsikolle. Kohta sitä mennään niin lujaa, että äiskä ei alkuunkaan pysy perässä!Ukkeli löysi jalat alleen <3
18 kommenttia:

 1. Onnea vielä! Aivan superihana ja kaunis varsa <3 Kommentoinkin jo aiemmin, mutta kommenttini ilmeisesti katosi johonkin joten laitetaan uudestaan: kiitos että saatiin seurata varsomista livenä, oli ihan mieletöntä!

  VastaaPoista
 2. Miten voi olla noin suloinen varsa?
  Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 3. Oioi kuinka söpö! Olenhan minä koiranpennun ja puolivuotiaan varsan nähnyt, mutta tuo on nyt ihan eri asia. Katsos kun olen vasta 9 V. No mutta, siitä voin olla varma että hieman vanhempana minulla on hevonen. Mutta niin, onko varsan oikea nimi jo tiedossa? Aiotko kouluttaa tuon varsan sillä Päällinen seitsemän leikkiä jos oikein muistan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikea nimi ei ole vielä tiedossa. Perusasiat kyllä opetan, talutus, jalannosto jne.

   Poista
  2. Anteeksi kirjoitusvirheeni 😁

   Poista
 4. Miten lordi on suhtautunut tulokkaaseen, onko mennyt pasmat sekaisin? Toivottavasti Liisa kohta rentoutuu hieman niin ei nätti naama mene ihan ruttuiseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovasti Lordi kattelee aidastaan, varmasti vähän ihmetyttää :)

   Poista
 5. Ihana ihana ihana! Tahtoo varsan... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on tää varsakuume semmonen tauti, että ei sitä meinaa saada kuriin millään! Pitää nyt taas nauttia, kun niin nopeasti nuo pikkuiset loppujen lopuksi kasvavat :)

   Poista
 6. Miksi Liisalla on vielä häntä paketissa?:) Söpö on varsa! On varmaan ihana kattella sen juoksentelua ja muuta puuhastelua.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jälkivuodon takia, se on semmoista liisteriä, ettei sitä saa hännästä muuta kuin jouhet repimällä irti! :D

   Poista
 7. On kyllä komea varsa! Koska tuoreita kuvia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on mennyt keskittyminen Lordin huomisiin näyttelyihin, niiden jälkeen varmasti :)

   Poista
 8. Miten lordin näyttelyt meni, tuleeko tänään postausta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä ehdinkö tänään vielä tehdä. 145 pistettä ja 1.premium :)

   Poista
  2. Vau onnea!! :) ei turha ori sulla ;)

   Poista