perjantai 2. kesäkuuta 2017

Liisan varsavahti 325vrk

Päivän sana - kameraongelmat! Kirosin lähetysten kanssa taas puoli iltaa, sillä ne pätkivät koko ajan, eivätkä pysyneet päällä. Kone valitti, että enkoodaus on ylikuormittunut. Loppujen lopuksi jouduin vaihtamaan kokonaan toisen tietokoneen karsinaan ja se onneksi ainakin tähän mennessä on toiminut. Tässä toisessa koneessa on vain paljon huonompi kamera, joten kuva on todella pimeä - pääasia, että lähetys edes toimii!

Liisa on ollut tänään kovin erilainen. Se hakeutuu koko ajan aivan viereen ja sitä pitäisi paijata. Kameraa viritellessäni tamma tunki koko ajan takapuoltaan päälleni ja tuntui rauhoittuvan, kun lautasia rapsutteli ja hieroi kevyesti. Lisäksi Liisa potkii välillä takajaloilla ja on muutenkin melko rauhaton. Aikansa kuljettuaan se kuitenkin pysähtyy ottamaan torkkuja, joten en usko vieläkään varsomisen tapahtuvan tänä yönä, ei ehkä ensikään yönä, mutta saa nähdä, miten lähellä ylihuomenna jo ollaan! Utareet olivat tänä aamuna taas täydemmät, mutta iltaa kohden ne jälleen pienenivät. Villi veikkaus, ettei yli viikkoa mene. 

4 kommenttia:

 1. Samalla tavalla, villi veikkaus. Toivottavasti lähetykset toimii varsomiseen aikaan! Joo nyt kyllä veikkaan oria, vaikka tammaa toivon!

  VastaaPoista
 2. Mihin aikaan livekuva karkeasti aina alkaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu siitä, miten saan sen toimimaan... Yleensä puoli yhdeksän maissa, mutta varsomisen lähetessä otan Liisan varmaan jo aikaisemmin sisälle, joten sitten ehkä vähän ennen kahdeksaa.

   Poista