sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Liisan varsavahti 327vrk

Eilen oli tosiaan ylioppilasjuhlani ja edellisen yön kolmen tunnin unien takia olin niin väsynyt, että meinasin illalla nukahtaa pystyyn. Hyvämuistisuuteni tuli jälleen esille lakitusjuhlissa: arvatkaa, kenellä oli lakin sisällä vielä paperit pitämässä lakkia suorana myyntipaketin sisällä... Sinne minä ne penkkirivin alle vaivihkaa tungin taputusten aikaan.

Kotimatkalla oli kieltämättä hieman hiljaista, sillä matkaseurani kuorsasi tyytyväisesti suu auki ja kuola valuen. Hihittelin näylle itsekseni ja välillä vierestä tuli kommenttia: "Oon kyllä kuullu ihan kaiken, mitä oot sanonu, en mä ole nukkunut!" ja taas kohta pää nuokkui mutkissa. Oli vähän vaikeuksia pysyä itse hereillä, kun matkaa säesti tasainen tuhina!

Lupasin eilen ylioppilaslakin kanssa otettuja kuvia, mutta näköjään mitään ei kannattaisi etukäteen luvata, sillä kuvankäsittelyohjelmani ei jostain syystä halua aueta, vaan jää jumiin. Sen sijaan laitan tähän nyt yhden täysin muokkaamattoman kuvan Liisan utareista, sillä se varmasti kiinnostaa monia: Ne ovat jälleen saaneet vähän lisää täytettä.


1 kommentti:

  1. Onnittelut ylioppilaalle! Ja toivottavasti se Liisa varsoo piakkoin, ettei sinun tarvitse enää valvoa.

    VastaaPoista