torstai 8. kesäkuuta 2017

Liisan varsavahti 331vrk

Häivähdys valkoista. Nimittäin maidossa.

Liisan utareet ovat nyt taas monen päivän ajan olleet aivan samannäköiset, eikä niissä ulkoisesti juuri muutosta ole tapahtunut. Ehkä nisien ympärille on hieman tullut täytettä, mutta muuten kaikki näyttää aivan samalle. Aivan pieni hienoinen muutos on tapahtunut maidon koostumuksessa ja värissä. Se ei ole enää hetkeen ollut tahmaista, mutta nyt keltaisuuskin on hävinnyt ja tilalle on tullut aivan pieni vivahde valkoista.

Jospa pikkuhiljaa alettaisiin ihan oikeasti olla lähellä? Paitsi Liisan tahdin tuntien se nyt varmaan elelee seuraavan viikon tyytyväisenä ennen seuraavaa pientä muutosta utareissa tai maidossa... Toive tietenkin olisi, että maito lähtisi tuosta nyt aika pian muuttumaan valkoisemmaksi ja laskeutuisi nisiin asti. Sitten alkaakin h-hetket olla jo käsillä!
16 kommenttia:

 1. Syksyllä sitten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liisa toteaa, että katellaan sitten muutaman kuukauden päästä... :D

   Poista
  2. Liisa toteaa, että katellaan sitten muutaman kuukauden päästä... :D

   Poista
  3. On kyllä jännä miten muuttui sen alkuviikon jälkeen. Liisa päätti että haluaa ensin nauttia laitumella yksin sitten jos ehkä jossain vaiheessa jaksaisi sen varsan ottaa siihen. Liisa olis ihan onnellinen näin 😂

   Poista
  4. Vähän kyllä käy hitaalla nyt tuo utareen kehitys :D Noo, jospa se siitä, hiljaa hyvä tulee...

   Poista
  5. Vähän kyllä käy hitaalla nyt tuo utareen kehitys :D Noo, jospa se siitä, hiljaa hyvä tulee...

   Poista
 2. Onko Liisa astutettu luomuna? Entäs jos meinaat näillä tehdä oman varsan niin annatko niiden hoitaa homman itse laitumella? :) tai jos muutoin käytät lordia astutukseen niin mitä mieltä olet eri tavoista toimia? Miten lilla aikoinaan astutettiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On astutettu luomuna, samoin Lilla. Liinassa ajattelin astuttaa ja katsoa sitten tilanteen mukaan, olisiko mahdollista laittaa hevoset samaan aitaukseen. Olisi hienoa, jos pystyisivät tarhaamaan yhdessä talven yli :)

   Poista
 3. Miltä tissit näytti? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samalta kuin kuvissa, mutta nisänpäissä oli ihan pienet nokareet kuivunutta maitoa (tai tuota läpinäkyvää maidon esiastetta..) :)

   Poista
 4. Miksi youtuben varsavahti ei toimi? :( Live lähetyksen ollessa päällä sivu jää vaan pyörimään, eikä lähetystä pysty katsomaan. Muuten youtube toimii normaalisti ja muut videosi näkyvät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko kokeillut eri laitteilla? Jostain syystä mun puhelinkaan ei suostu toistamaan lähetystä youtuben omalla sovelluksella, mutta internetin kautta ja tietokoneella kyllä.

   Poista
 5. Miltä Liisa tänään vaikuttaa? Kannattaako seurata yöllä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samanlaiselta kuin eilen, että empä tiedä, kannattaako ainakaan koko yötä silmä tarkkana kytätä...

   Poista
  2. :/ no johan se nyt alkoi pihdata.. Onko sulla viikonloppu vapaata niin että toivoisit sen syntyvän?

   Poista
  3. Joo, viikonloppu olisi käynyt niin hyvin! Kuvittelin jo, että tulisi aikainen varsa, kun niin aikaisin Liisa utareen kehittämisenkin aloitti, mutta pyh ja pah :D

   Poista