lauantai 10. kesäkuuta 2017

Nyt näyttää lupaavalta!

Liisa on näköjään kuullut patisteluni ja pistänyt vauhtia myllyyn. Tänä aamuna maito on ollut jo läpinäkymätöntä ja valkoista, vaikka ei ihan vielä täysin kirkkaan valkoista olekaan. Lisäksi Liisa on nyt aamupäivän aikana alkanut pikkuisen tiputtamaan maitoa (nisänpäihin on ilmestynyt tipat, jotka välillä ehtivät hieman kuivahtaa). Aivan nisänpäät eivät ole vielä täynnä, vaikka ympärys onkin. Olen päätellyt, että ehkä Liisa täyttää ne vasta hetkeä ennen varsomista, eikä päiviä ennen, kuten Lordin emä. Sen verran valmiilta alkaa tamma muuten näyttää!

Tänään jos joskus kannattaa kaikkien varsomista odottavien pitää suoraa lähetystä silmällä. Voi olla, että varsomiseen menee vielä reilu vuorokausi, mutta se mahdollisuus on suuri, että varsa voi syntyä jo ensi yönä. Tänä iltana lähetys saattaa myös alkaa hieman aiemmin, mikäli Liisa alkaa siltä vaikuttaa, että se haluaa aikaisemmin sisälle. Muussa tapauksessa striimi alkaa normaalisti siinä kahdeksan kieppeillä illalla.


16 kommenttia:

 1. Jes! :D Meillä teki kirkkaat sokeritipat muutamaa päivää ennen, edellisenä päivänä ennen varsomista vain toisessa oli, myöhään illalla tuli toiseen, silti neste oli kirkasta nisissä eivätkä olleet päähän asti täynnä. Silti seuraavana aamuna yhdeksän aikoihin meidän pikkuinen oli tullut maailmaan, varmaankin juuri siinä h-hetken aikoihin täyttänyt nisät loppuun ja vaihtunut maidonväriksi että hyvinkin voisi Liisa ensi yönä varsoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen verran huomionkipeä ja levottoman oloinen Liisa on tarhassa, etten epäile yhtään, etteikä voisi varsoa jo ensi yönä :)

   Poista
 2. Voi että, jännää! Monta yötä olenkin jo katsellut, toivotaan että varsa tulisi vihdoinkin :)!

  VastaaPoista
 3. Meillä vastaavista tipoista meni pari tuntia, että varsa oli maailmassa. Oli aamupäivällä tarhassa levoton, joten otettiin sisälle. Kaikkien ihmeeksi teki varsansa hieman ennen puoltapäivää aamulla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan, miten Liisan kanssa nyt menee. Saatan ottaa sen aikaisemmin sisälle, mutta vielä ainakin on sen verran rauhallinen (vaikka vähän levottomampi onkin kuin normaalisti), että saa olla vielä tarhassa :)

   Poista
 4. Oijoi miten jännää! Toivottavasti kaikki menee hyvin!

  VastaaPoista
 5. Tuleeko varsomisesta myöhemmin video tänne? Livenä tuskin ehdin katsomaan 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kuvaan kameralla ja sen lisäksi youtubelähetyksenkin pystyy katsomaan myöhemmin uudestaan jos haluaa :)

   Poista
 6. Voi toivottavasti nyt tulevana yönä tulisi varsa maailmaan! Tsemppiä Liisalle, varsalle sekä Iidalle, hengessä edelleen mukana ja pidän peukkuja jotta kaikki menee hyvin! :)

  Päivitätkö tänne jos tilanne etenee päivän aikana? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo laitan tännekin infoa jos esim. otan hevosen aiemmin sisälle ja laitan lähetyksen päälle :)

   Poista
 7. Vihdoin! Joka yö olen minäkin viime aikoina kameraa seuraillut. Jospa ensi yönä nyt sitten kärsivällisyys palkittaisiin! Tsemppiä niin Liisalle ja varsalle, kuin Iidallekkin! Mukana hengessä ollaan!

  VastaaPoista
 8. Vihdoin! Joka yö olen minäkin tässä viime aikoina kameraa seuraillut. Tsemppiä niin Liisalle ja varsalle kuin Iidallekkin! Toivotaan että kaikki menee hyvin!

  VastaaPoista
 9. oijjoi jos nyt vihdoin! oon ollu kattomassa jokaista lähetystä ja muutaman kattonut ihan alustas loppuun, toivottavasti nyt vihdoin tapahtuu :)

  VastaaPoista