LIISA"Hevonen on kuin viulu: ensiksi se pitää tarkasti virittää, ja sitten osata soittaa oikein."

SIOFRA´S GLISS
Irlannicobtamma synt. 15.6.2013

i: Mavourneen Aindreas II premium
e: Strawberry

Kantavana 
 Varsaa odotetaan syntyväksi kesälle 2017

Liisa saapui taloon kesällä 2016 tarkoituksenaan tulla Lordille seuraksi ja minulle harrastehevoseksi. Salainen pieni haave mukana on tietenkin, että tulevaisuudessa saisi ehkä myös kolmatta omaa kasvattia aikaiseksi - nyt kun tallista löytyy ihan kelpo ori ja tamma. Ensin lähdetään joka tapauksessa liikkeelle siitä, että päästään tutustumaan toisiimme. Jo alkanut tiineys pitää tahdin tänä vuonna rauhallisena, mutta jos kaikki menee hyvin, ensi vuonna päästään sitten kunnolla vauhtiin!


4 kommenttia:

 1. Viulistina allekirjotan ton ekan lauseen, kesti 4v saaha siedettävä ääni joulusta, enkä vieläkään 7v aikana oppinut virittään pelkän kuulon avulla:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, mulle riittää jo pelkästään se, että opettelee soittamaan.. Pienenä olisin halunnut viulua soittaa, mutta harmonikasta sitten tuli se "mun soitin". Ei tulisi virityksestä mitään, ei oo todellakaan millään absoluuttisella sävelkorvalla mua lahjottu!

   Poista
 2. Saatko nimetä Liisan varsan niinkuin itse tahdot? Ja jos saat, tuleeko nimi jatkamaan samaa linjaa Lordin ja Lahjan nimien kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa en ole aivan varma, mutta tuskin. Liisan varsan eteen tulee kasvattajanimi, joten eiköhän kasvattaja päätä oikean nimen kokonaan, ehkä lempinimeen saa sitten vaikuttaa :)

   Poista