perjantai 9. toukokuuta 2014

326vrk

326 vuorokautta eikä mitään tietoakaan mistään varsomisista. Pyh pah sanoo Lilla ja ilmoittaa, ettei aio varsoa vielä ikuisuuksiin. Onkohan tämä sitä kuuluisaa hiljaisuutta ennen kuin alkaa tapahtua (ja ennenkuin omistajalle iskee totaalipaniikki, siis nytkö jo kun mikään ei ole valmista!?). Utareet ovat kolmatta päivää samannäköiset, pH-testi näyttää sitä ihan samaa kuin neljä päivää sitten, maito ihan litkua. Sitä samaa litkua kuin jo aikoja sitten. Kaksi vuorokautta siihen, millä vuorokausilla Lahja syntyi. Tuo ei millään ehdi varsoa siihen mennessä, joten ensi viikkoon menee. Eihän tässä mitään, kiire ei ole ja orivarsa toiveissa, joten saisikin mennä pidemmälle. Mutta kun ei jaksa odottaa!

Olen alkanut jo miettiä, että mitä jos tuo ei ole varsonut näyttelyihinkään mennessä (24.5), enhän minä silloin mihinkään Lahjan kanssa uskalla mennä! Taitaa olla vain tätä hiljaisuutta ennen räjähtämistä. Kyllä se joku aamu on vastassa nisän päät täynnä ja maito astetta valkoisempana. Ainakin ehkä, toivottavasti ja luultavasti ennenkuin ehditään mennä toukokuun viimeisille viikoille. Jos ensi viikon aikana. Vaikka jooko Lilla?

Tätä näkyä odotellessa... Tästä meni viimeksi 12h. Jos tuo tällä kertaa on edes kiltti ja tekee vahatippoja.

12 kommenttia:

 1. Pahoittelut jos kysymys kuulostaa tyhmältä, itselläni ei ole kokemusta hevosten varsomisesta. Tämä "orivarsa toiveissa, joten saisikin mennä pidemmälle", mitä meinaa? :) tai siis onko ori- ja tammavarsoilla erilaiset "ideaali"ajat koska olisi hyvä syntyä? Ja jos näin on niin miksi orivarsa olisi toivottavampi pidemmillä päivillä?
  Sulla on tosi kiva blogi, kirjoitukset monipuolisia ja kuvat hienoja, jatka samaan malliin! Oon jo kohta vuoden päivät seuraillu sun blogia ja täytyy myöntää, että joka päivä pakko käydä kurkistamassa joko teillä olisi pikkuinen.. Tsemppiä Lillalle koitokseen (ja sinulle tietty valvomiseen)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tammat kantavat usein orivarsoja pidempään, ja kun Lahja syntyi 328. vuorokautena, jos Lilla nyt kantaisi pidempään voisi ainakin haaveilla orivarsasta. Mutta mitään varmuuttahan sukupuolesta ei saa, ennenkuin se on ihan tämän maailman puolella (: Kiitos!

   Poista
 2. Kyllä Lilla varmaan varsoo ennen näyttelyitä.
  Onnea Lahjalle näyttelyihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä varmasti, mutta tää on liian piinaavaa aikaa :D

   Poista
 3. Voivoi Lilla, nyt se vuokralainen äkkiä ulos! Muakin jännittää jo tosi paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kertoa sille terveiset, että saisi pistää vauhtia... Täällä moni jo odottelee! ;)

   Poista
 4. Hui hui jännää :D Jos saisit orin, ruunaisitko? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikäli olisi terve, PSSM1-negatiivinen ja omaisi jalostusarvoa niin en (:

   Poista
 5. http://perfect-pony.blogspot.fi/2014/05/202uusi-haaste-mita-harrastukseni-on.html
  Sinut on haastettu uuteen haasteeseen jossa sinun täytyy kertoa harrastuksestasi!:)

  VastaaPoista
 6. Sulla on kyllä niin kiva blogi! Joka päivä oon käyny kyttäilee jännityksellä, että millon varsomine olisi jo aivan lähellä :) Itsekkun vielä lähden nyt harjoitteluun oriasemalle niin täytynee seurailla puhelimella tapahtumia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tällä hetkellä tuo (vieläkin) näyttää siltä, että aikoo pantata varsaansa tie kuinka kauan :D

   Poista